TOTAL WHITE ON A FRIDAY!

VITT ÄR FRITT!

ceci vitt

SNYGG SOPKVAST…… 🙂

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Jag blir så full i skratt samtidigt som jag blir förtvivlad. Bilden ovan representerar mig i ett nötskal. Fort skall det gå, nu tar jag en selfie…hoppsan en sopkvast i bakgrunden, who cares…..puh. Jag är som jag är, en virvelvind som lever livet.

Ställde mig på vågen i morse och hade gått upp…grrr, jag trodde inte det därför igår kväll  blev jag fast i min WIC ( walk in closet ) för att prova byxor och klänningar som jag aldrig  trodde skulle passa men istället satt de jättefint. Kan man ändra form till det bättre utan att gå ner i vikt? Konstigt!

sneakers

VITA SNEAKERS FRÅN BRUNATE

I morse blev det havregrynsgröt, yoga och smink på facet. Jag valde en helvit outfit då jag var så sugen på att känna mig lite somrig. Körde ballerinan till en kompis, hade 2 timmar webinar, lunch, instagrammat och nu ligger jag här på soffan i min vanliga horisontella position, hoppas inte att bli fast i för många timmar 🙁 .

vitt

TOTAL WHITE

Helgen är mycket lugn, ingenting inplanerat faktiskt. Fixa trädgården i morgon förhoppningsvis så vi kan börja sitta ute och äta snart. Mr G jobbar väl ikväll till 21.00 och imorgon mellan 07.00-19.00 som vanligt. Det skall bli bättre väder i Sverige än här nere den närmsta veckan. Var lite sugen på att göra en pulled pork på söndag med alla goda tillbehör 🙂 . Just det, en kompis som är sommelier kommer att gästspela här inne med lite vintips till mina recept i framtiden. Mer om detta längre fram! Ha en fin fredag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.