ETT AV ALLA MINA YRKEN ÄR….

….HOBBYFOTOGRAF

carola vid sjön

SLINGBACKS VID SJÖN

Godeftermiddag fina bloggvänner!
Skulle inte jag få så mycket gjort idag? Vad hände? Jag var och gjorde ett ärende i morse och kom hem vid 10 och sedan har timmarna bara försvunnit, kan vara så att jag sett ett eller var det möjligen två avsnitt av Dynasty 🙁 .

Lyssnade på en av mina favoritpoddar  idag ( Säker Stil ) där Ebba von Sydow intervjuades av sin poddkollega Emila De Poret. Jag tror en fråga var: bästa råd du någon sin fått? Och E svarade: gräv där du står! Jaaaaa det är den hemliga koden för att lyckas. Gör det du är bra på, håll inte på och fladdra runt som ett bi som druckit för mycket nektar! Gräv där du står! Magiska ord. Ingen regel jag lever efter personligen men jag skulle gärna vilja. Jag är överallt och ingenstans. Allt jag gör, gör jag ytligt och med eld i baken. Snälla hjälp mig!

slingback och blommor

ÄLSKAR DESSA SKOR

Som sagt ett av mina åtagande är fotograf och creative Director för Brunates Instagram! Förstå hur mycket tid det tar att skapa innehåll både till flödet och på stories..Sen har jag ju  mitt eget konto som inte har en röd tråd what´s so ever! Med detta vill jag ändå poängtera att jag älskar att vara kreativ, kanske att fotograferingen är det jag gillar mest av allt det jag gör.

Jaja jag behöver verkligen en plan men det har jag väl skrivit så länge den här bloggen funnits! Ikväll blir det lasagne med salsiccia och kål! Recept kommer 🙂 . Ha en fin kväll!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.