VÄRLDENS GODASTE KAKA!

KNÄCKIG KOKOSTOSCA

kokoskaka

THE CAKE

Godmorgon kära bloggvänner!
Ett litet inlägg innan yoga och webinar! Det är mycket nu…Helt plötsligt har jag dagarna uppbokade med jobb och hinner knappt titta på Netflix, vad händer! Jag tänker att det är alltid så på ett företag att som nykomling får man en uppgift i taget, när cheferna börjar se att man är en en tillgång så läggs det på mer och mer, i mitt fall bara kul. Jag fick ju det här med sociala medier på mitt bord och med rådande situation i världen har nätet fått en ännu större betydelse. Kul faktiskt att jag redan hade lite kött på benen innan den här karusellen satte igång!

azalea krukaSWEET AZALEAS

Alltså kokostosca, finns det något godare. Recepten på chokladkakan jag hittade vara alla kladdkaka men mina italienska vänninor gillar bättre en “torrare” variant så jag gjorde en helt vanlig chokladkaka, när det var 10 minuter kvar av gräddningen tog jag ut kakan, höjde värmen till 200, satte gallret i mitten av ugnen och smetande på kokostoscan jag förberett. In i ugnen i 10 minuter!

KOKOSTOSCA
75 g smör
2 dl socker
1 1/2 dl vispgrädde
1 dl sirap
200 g kokos

Koka upp i en kastrull och bred över kakan! Njuut av denna fantastiska kaka!

kokostoska

KALORIBOMBEN

Förmiddagen kommer ju att flyga iväg. Jag skall förbereda en vitkålssallad och lägga kyckling i marinad också innan jag börjar webinaret. I eftermiddag skulle jag behöva ta tag i mina golv, dammsuga och våttorka! Vi har en fantastisk dag här vid sjön 🙂 . Ha det nu fint!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.