NY VECKA BÖRJAR IDAG!

INGEN MÅNDAGSÅNGEST

oranga skor

BRUNATE SLINGBACKS

Godmorgon kära bloggvänner!
Har inte känns mig 100 de sista dagarna, ingen Corona ( don´t worry ). Hela helgen med efterdyningar av fredagskvällen. Detta har gjort att jag legat i soffan och glott på Netflix som gör att jag tillslut mår dåligt, sover dåligt och äter dåligt. I morse vaknade jag med yrsel, det var som jag var ute på havet i full storm. Jag bestämde mig där och då att nu måste jag rycka upp mig. Frukost, yoga, dusch, sminkning gjorde att jag redan kände mig bättre. Nu har jag även anmält mig till diverse webinar som organiseras av modeindustrin i Italien. Om en timme börjar en workshop med Social Media Community, skall bli så kul, 2 timmar av personlig kontakt och utveckling!

carola och blu

MIN SKOMODELL C

I eftermiddag skall jag och min fina vän och skomodell C åka upp till en villa/park här vid sjön och ta bilder för Instagram! Jag vet inte men när jag väl jobbar mår jag så bra. Hade bra konversationer med kunder igår. Jag tycker det är sååå kul med socialmedier men lik förbaskat ger det mig ångest på något vis. Kan det vara prestationsångest….hursomhelst mår jag psykiskt mycket bättre när jag får utvecklas!

utsikt pelargon

BARA LITE UTSIKT

Det snurrar fortfarande i skallen men har jag något annat att tänka på så är jag bara på Stenabåten i ca 5 m/s.  Ny vecka ( en dag för sent ) och nya tag! Varje dag är en början på något nytt och spännande. Jag försöker att vara positiv och optimistisk. I morse fick jag en intelligent qoute i min app “ The worst thing I can be is the same as everybody else” – Anorld Schwarzenegger

Ha nu en fin dag! Det skall jag försöka iallafall. Lunch: bresaola carpacciata med spenat dressad med citron, olja och parmesan. Middag: trofie al pesto…like every Thuesday 🙂 .

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “NY VECKA BÖRJAR IDAG!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.