INTE 25 LÄNGRE TYVÄRR!

BUBBEL ÄR GOTT MEN ACK SÅ FARLIGT!

på väg till carla

MIN NYA SKJORTKLÄNNING

Godmorgon kära bloggvänner!
Klockan är i och för sig 11.00 men gick precis upp. Mr G sover fortfarande. Good for him 🙂 . Gårdagen var vidrig då jag låg ca 12 timmar på soffan och tittade på Netflix. Drack cola och knaprade salta kex….igenkänning anyone? Jag fattar inte hur mina italienska och brasilianska vänninor gör. De dricker helt klart mer än jag och mår kalasfint dagen efter. Jag måste vara allergisk mot alkohol eller liknande!

pajer

APERITIVO

Hursomhelst hade vi en super trevlig kväll i fredags. Vi satt ute i en väninnas trädgård med 1 m avstånd från varandra och drack och åt! Jag hade på mig skjortklänningen jag köpt från ASOS för 27 euro. Mycket nöjd måste jag säga 🙂 . Vi är ju ett litet gäng som ses ofta när det inte råder pandemi i världen. Alltså helt galna donnor! Värdinnan hade gjort pajer och dukat med andra godsaker också. Jag hade tagit med en chokladtårta med kokostosca….brasilanskorna gick bananas…hehe!

ceci aperitif vita tänder

GLADA CECI

Idag händer inte mycket! Kanske borde dra fram dammsugaren då det ligger ett berg av smulor på mattan vid soffan…hoppsan! Jag började titta på Dynasty igår, Netflix version av originalet från 80 talet, måste erkänna att den är mycket underhållande. Idag skall jag försöka att inte titta då man lätt blir fast. Här blåser varma vindar  och jag går nog ut och sätter mig en stund i trädgården för D-vitaminets skull. Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

4 thoughts on “INTE 25 LÄNGRE TYVÄRR!

  1. Jag är så glad att jag fått så vackra och smarta barn och barnbarn.
    Mitt råd är att eliminera sockret och minska drastiskt på kolhydraterna och kompensera med gott fett, håll proteinerna konstanta och högvärdiga. Se till att få i er extra D3-vitamin och C-vitamin. Kronan på verket är hård power walk 30 minuter 5 dagar i veckan. Så lite och så enkelt till att få en god hälsa. För övrigt tycker jag att mina båda döttrar blir vackrare och vackrare med åren.

  2. Ser förbannat gott ut,nej det här med att kalasa som det inte finns någon morgondag är ju lite svårare-man kunde ju till o med gå direkt från nattklubben till att jobba i frukostmatsalen utan några större problem 🙈🙄.Tack för omtanken om mitt mående,jag hade inte c19 utan istället fått en hjärtinfarkt….Lite otippat kan jag ju tycka i 50 ish åldern och hyfsat vältränad.Men fantastiska människor som tog väl hand om mig på Varberg ❤️

    1. Oj läskigt 🙈 Skönt att du mår bättre och att du fått bra vård🙏 Ta hand om dig nu!
      Kram C❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.