SKALL VI SNACKA LITE CORONA!

UPPDATERING

vita tänder

HAPPY WIFE HAPPY LIFE

Godmorgon kära bloggvänner!
Tar och bloggar innan mitt lilla yogapass. Har inte yogat på snart en vecka då huvudvärken inte släppt men idag känns det mycket bättre. Alltså nu är Sverige på tapeten här nere i Italien med flest dödsfall per capita i världen. Det jag inte förstår är om dessa dödstal representerar hela coronatiden eller bara förra veckan. Sverige ligger väl veckor efter södra Europa. Det känns som italienarna börjar komma ut ur sina karantäner. Vissa är mycket försiktiga medan andra verkar leva som i Pre Corona!

knyt kjol 1

ÄLSKAR ALLT SOM GÅR ATT KNYTA

Idag skiner solen men jag är lite försiktig med att vara ute i solljuset då det kan trigga igång huvudvärken. I eftermiddag måste jag ge mig ut en snabbis i då jag behöver köpa mjölk och frukt! Här i Italien har vi inte långhelg…utan det är vardag som vanligt! Jag har ett berg av stryktvätt som aldrig verkar bli mindre. Måste ringa några jobbsamtal innan lunch också. Annars tar vi det lilla lugna här, skall panera kött till lunch med stekt fänkål och till middag har jag inte klurat ut ännu vad jag skall bjuda herrskapet på! Ha en fin torsdag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “SKALL VI SNACKA LITE CORONA!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.