PIONER OCH ANDRA FUNDERINGAR!

ATT DRA NER PÅ TEMPOT!

pioner

ROSA PIONER

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Ligger i sängen då huvudvärken är bättre men inte helt borta. Här i mitt sovrum är det mörkt och tyst. Råkade i ett svagt ögonblick säga till lilla A att vi skulle gå en promenad till apoteket och nu tjatar hon på att vi skall gå…jaja om en liten stund går vi!

pioner 4

VILKEN BUKETT

Jag har kommit på att jag älskar pioner. Alltså finns det en vackrare blomma? Skulle vara ros då! Dessa underbara nyanser av rosa. De är fluffiga som rosa små moln på en grön kvist. Jag funderar på att sätta några i trädgården till hösten ( skall planteras då har jag lärt mig på Youtube..hehe ) . Någon som har erfarenheter av denna blomma? Svårskött? Jag köpte en rejäl azalea buske på extrapris igår då den inte blommar förrän nästa år. När jag tänker på Azaleor tänker jag på Gbg och Slottskogen! Azaleadalen för er som inte är från Götet!

Alltså förlåt om jag säger det men den här karantänen har varit som manna för mig. Jag har verkligen tagit det lugnt. Jag har upptäckt att jag tycker om att vara i min trädgård. Jag har upptäkt att yoga får mig att må bra. Skogspromenaderna i Sverige som jag gick varje dag var fantastiska. En annan sak som jag kommit fram till då ……( där försvann den röda tråden då jag blev avbruten) , andas lugnt!

736cb27592ffda827d9f7cd2d0f40231

VACKERT

Jag önskar jag kunde vara lite mer som Mr G, håller han på med något kan inte ens en jordbävning avbryta det han håller på med. Saken är den att ungarna frågar ju inte honom något i vilket fall som helst 🙁 . Jo nu kom jag på vad jag skulle skriva…jag fick en “qoute” härom dagen från min app som jag tyckte var så mitt i prick; “you carry so much love in your heart. Give some to yourself.” Alltså hur bra var inte den. Detta skall jag börja göra. Ge mig själv lite kärlek och uppskattning! Hoppas att ni har en fin onsdag!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest

2 thoughts on “PIONER OCH ANDRA FUNDERINGAR!

  1. Azaleor och pioner är så fint! Pioner är lättskötta men de behöver stöd för blommorna tynger ner dem. Hade många pioner i vår förra trädgård, funderade precis om jag skulle köpa några till den trädgård vi har nu. Hoppas att huvudvärken försvinner!

    1. Jag tycker det är så fint att kunna gå ut i sin egen trädgård och göra en liten bukett att ta in! Huvudvärken börjar ge med dig tack o lov!!
      Kram C🌺

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.