BLIXTAR OCH DUNDER BÅDE I….

HIMLEN OCH I MIN SKALLE

sling back mössa

VIT SLINGBACK TILL SOMMAREN

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Varit lite tyst ett par dagar här på bloggen då mitt huvud håller på att sprängas i bitar. Jag knaprar så mycket alvedon just nu men inget hjälper. Var inte oroliga det är inte virus utan bara de där dagarna i månaden 🙂 .  Igår var det första gången på mycket länge som Mr G tyckte att middagen jag lagat smakade skit…I don´t blame him! Hade gjort en skaldjursrisotto men jag slängde ner buljongtärningar i efterhand som inte löst sig i vätskan. Mr G fick bitar av tärningen  i munnen ett otal ggr…urk! Skulle bara bett honom hem köpa pizza, next time. När man har så ont i huvudet och mår illa ( vilket man gör ) skall man inte ens  ge sig in i köket!

vit slingis

CHICKERIER

Fick ge mig ut tidigt idag då jag var tvungen att hämta böcker på ballerinans skola som hon behövde, sedan tog jag och kompletterade min storhandling som jag gjorde i går. Mellan 10.30 och 12.30  har jag deltagit en workshop inom sociala medier , fantastiskt spännande. Nu skall jag bara fixa till i köket och åka till handelsträdgården och köpa mer krukor och jord. Jag har nämligen köpt två supervackra azaleor till min trädgård! Jag behöver inga nya kläder men nya blommor…jaaaa!

oväder

IGÅR KVÄLL

Igår kväll och natt kändes det som hela himlen skulle explodera. Bilden är tagen ca 15 minuter innan ovädret brakade lös! Har inte sovit bra i natt  av förståliga skäl! Hoppas att jag mår bättre i morgon! Ha nu en fin dag!

Con affetto Ceci

6 thoughts on “BLIXTAR OCH DUNDER BÅDE I….

  1. Jag hoppas att det är bättre i morgon! Jobbigt! Positivt dock att här är varmt och skönt🙏🥰
   Kram C

 1. När du har ont i huvudet och vilar så måste du sätta på dig en svart ögonmask. Det fungerar. Vidare drick ett stort glas vatten med en halv tesked salt och en halv pressad citron (för smaken skull). Gör detta gånger 2. Lindrar garanterat. Kram Pappa.

 2. Stackars Andrea som fick buljongtärning till middag!!!
  Skoja bara <3

  Du är bäst, ta det lugnt! Du behöver inte alltid vara miss perfect, du levererar ändå mer än typ alla andra på en vanlig vardag 🙂

  Puss från sörran <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.