HEJ FREDAG!

BAKA BAKA LITEN KAKA

jordgubbskaka

JORDGUBBSKAKA

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Dagen började på bästa sätt med ” morgonfika” online med Social Media Community , ett nätverk som jag är med i sedan 2 månader tillbaka. Vid 10.30 blev det lilla A:s skola för att hämta material som legat där sedan i februari, handla och hem!

Jag vågar inte väga mig längre, så rädd att jag gått upp kilona som jag kämpat så hårt med att gå ner! Problemet är att jag bara bakar hela tiden. Istället för att göra tråkiga sysslor bakar jag en liten kaka här och ett litet bröd där! I går innan middag blev det TRE skivor nybakat varmt bröd med smör…..Det har även blivit alldeles för mycktet Netflix och Sf Anytime de sista dagarna! Varför är det så lätt att falla tillbaka i gamla mönster det är som man går i kvicksand! Man dras tillbaka av någon osynlig kraft! Fascinerande och skrämmande 🙁 .

Nej nu måste jag fortsätta med fredagsstädningen annars får jag skäll av lilla A som är arbetsledare 🙂 . Ha en fin fredag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.