VEM ÄR DU VEM ÄR JAG….

NYFIKEN PÅ DIG!

jeanskjol

LÅNG JEANSKJOL

Godmorgon kära bloggvänner!
Detta är ett inlägg som jag velat skriva länge nu. Jag började ju att blogga lite på skoj, skrivandet har aldrig varit min starka sida ( den gåvan fick lillsyrran som ni märker om ni går in på hennes blogg här ) däremot ni som känner mig vet ju att käften på Fru G går i ett 🙂 . Jag hade ju ett uppehåll då jag kände att bloggen tog mer än den gav men efter ett par månader tog jag upp den igen, livet är bra konstigt!

Jag får ju för mig att det finns några ( ni ) därute som tycker att det är kul att läsa om vad den här galenpannan har för sig på dagarna;  snart 48 år, tre kids ( en har seglat iväg för länge sedan ), gift med en arbetsnarkoman, bloggar, säljer fantastiska skor och läser till Social Media Manager då hon fick skofabrikens Insta och Fbkonton på sitt bord för 1 1/2 år sedan! Ubersocial, positiv men med dippar emellanåt. Älskar att laga mat, äta den och dricka bubbel! Sång är min största passion i livet men tyvärr vågade jag aldrig ta hela steget ut 🙁 .

ceci med jeanskjol

NOT A SELFIE QUEEN

Jag är sååå sjukt NYFIKEN på vilka ni är! Var bor ni? Hur hittade ni min blogg? Vilka inlägg gillar ni bäst? Mode? Mat? Livet? Jag skulle bli så glad om ni ville skriva några rader om er själva 🙂 .

jeanskjol 1

THE SKIRT

Bilderna ovan är ju tagna av proffsfotografen Ceci, NOT, jag frågade flickorna om de kunde ta en bild då jag var nöjd med outfiten den dagen. Men glöm det! Så en bra karl reder sig själv som sagt! Det har ju blivit så modernt med långa jeanskjolar. Den här köpte jag förra sommaren! Ha nu en riktigt bra dag!

Con affetto Ceci

10 thoughts on “VEM ÄR DU VEM ÄR JAG….

 1. Hej Cecila hur jag kom in på din blogg det vet jag faktiskt inte rutschade bara in. Jag bor i Schweiz är Pensionär men ingen sådan där typisk gammal tant, nej känner mig mera som ein tjej och ser inte ut som en tant enligt Mina vänner som alla är yngre än mig. Som sagt jag bor i Schweiz sedan 40 år tillbaka och har haft ein lägenhet på gränsen till Italien i många år. Jag tror att jag tycker om att läsa din blogg därför att du skriver om ditt alldagliga liv i Italien och om Como. Så länge jag hade lägenheten i Ponte Tresa åkte jag oftast ungefär 1 / månad till Como älskar att gå i de små Gränderna som finns där och allra helst på höstendå det inte är så många tyska Tourister där så där i slutet av Oktober och i börjar av November. Gå och shoppa eller bara titta på allt och sedan gå och lena efter någonstans att äta. Njuter när jag får slå mig ner på ein stol och beställa en Pastarätt och ett Glas vin och sedan sitta där och titta på folk och bara njuta. Det är för mig som ein liten minisemester fast jag gjort det så ofta njuter jag lika mycket varje gång. Italien har alltid intresserad mig och jag hade en del vänner som kom fràn Italien då jag bodde i Sverige. En av Mina bästa vänner hon bor iItalien i Ponte Tresa. Nu vet du lite om mig ein av dina bloggläsare. Fortsätt och skriv som du gör. Ha en bra dag i regndiset. Hälsning Lena

  1. Hej Lena!
   Vad roligt att få läsa lite om dig! Och tack för pepp! Como är en underbar liten stad! Vi hoppas att så småningom kunna åka dit och ta en kaffe på Piazza Duomo! Vilket konstigt år 2020!
   Ha det fint!
   Kram C

 2. Åh, jag tror jag såg en kommentar från dig hos house of Philip och som den italienälskare jag är så fastnade jag direkt hos dig. Älskar att du delar just vardagen, kläder, skor och så maten. Så himla roligt när du även lägger upp recept. Vill gärna önska mer av just vardagen, favoritviner/bubblor och annat typiskt italienskt, och så beauty som är så roligt. I år blir det tyvärr ingen resa som vi planerat, men vi satsar på nästa år istället och då köper jag hem ett nytt lager av parmesan, Oliver och olivolja.
  Ja just det, jag då? Jag är en snart 45-åring tvåbarnsmamma som bor i Frösakull utanför Halmstad. Jobbar just nu som telefonist inom region Halland och älskar havet och skogen ungefär lika mycket. Läser massor, lyssnar på poddar och kränger serier. En introvert extrovert som gärna träffar andra men som behöver ladda energi ensam ibland. (Vågar inte skriva svenska ordet lagom)
  Tack för att du valde att fortsätta med bloggen, så himla roligt. ❤️

  1. Hej Lotta!
   Tack för ditt svar och allt det härliga du skriver! Italien är ju ett underbart land men just nu börjar det kännas tungt! Vi håller tummarna för att restauranger och affärer kan öppna på måndag och att viruset drar sig tillbaka!
   Kram från Comosjön
   😘

 3. Hej!
  Jag är svenska boendes i Schweiz sedan 13 år. Hittade dig på något sätt men vet inte vart, det var nyligen och hade med corona att göra😜 älskar Italien, dit åker vi flera gånger om året. Normalt börjar det med skidor i mars sen fortsätter det hela året på ett eller annat sätt. Como är en favorit, tagit tåget dit flera gånger. Kul att följa andra svenskar utomlands 🤗

  1. Hej Anna! Vad kul att du hittat mig☺️!
   Como är en mysig liten stad.
   Kram C🥰

 4. Hej,tror jag”hittade”dig genom att du kommenterade någon?!Frågade var jag kunde köpa dina skor i Nice(och gjorde det)Nu är vi kvar i Swe-sitter inte i sjön,men hade hellre varit på rivieran.Livet är inte så kul när jag bara orkar gå mellan sängen och toaletten-hästen får stå och hundpromenaderna är minimala.Men den som är värst drabbad är min man;ingen frukost på sängen och middagarna är från frysen 😂🙄Ja,kul att det är jag som är dålig och inte han👍Tror inte jag hade överlevt en mancorona🙈

  1. Hej Karin! Vad kul att du hittade skorna! Ledsen att du inte mår bra! Skickar styrkekramar från Comosjön 💕
   C

 5. Hej! Jag hittade din blogg via din syster, som jag läst i många år. Jag tycker mest om att du är så ärlig i din blogg – det är lite lyx blandat med vardagsliv utan filter! Fina saker, härliga bilder men också livet som det ser ut för de flesta av oss ❤️ Du verkar vara en himla härlig och genuin människa och jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga 👍🏻

  1. Hej Angelica!
   Vad kul att du hittat min blogg och att du gillar mixen av allt som händer i mitt liv🥰
   Kram från Comosjön
   C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.