INSPIRATION OCH DESPERATION!

ELEGANT FÄRG

massi dutti_a

ÄLSKAR KOMBON VITT/BRUNT

Godmorgon kära bloggvänner!
Tisdagsmorgon och är väl inte på mitt bästa humör! Ni andra som sitter i karantän med tonårsdöttrar kanske förstår att jag fick ett psykbryt igår kväll på ballerinan och jag har fortfarande efterdyningar nu på morgonen! Jag fattar, att vara nästan 18 år och inte få gå ut och träffa vänner sedan 22 februari. Jag förstår att mamma är den enda personen som älskar en så  villkorslöst att man kan ta ut sina frustrationer på henne! Mamma finns alltid där hur man än beter sig…jag fattar men shit vad tufft det är ibland 🙁 . ( P.S. behöver inga moralkakor idag ).

brunate pump 1

SLING BACK FRÅN  BRUNATE 

Hursomhelst efter detta blogginlägg blir det yoga! Jag som aldrig fastnat för detta verktyg som används för att skapa balans i kropp och själ har nu äntligen kommit en liten bit på väg. Jag kör en 30 dagar challenge på youtube, ca 12 min varje morgon! Tro mig, det funkar! Sedan har jag börjat en kurs nu för att bli diplomerad social media manager så jag skall plugga lite också här på förmiddagen!

massimo dutti 1_a

BRUN LINNESKJORTA OCH BRUNBRÄNT FACE

Jag älskar ju att handla kläder 🙂 . Varje säsong har jag ny garderob med nya färger, stilar, material etc. Är det bara jag som känner motstånd till att köpa nytt i dessa coronatider? Jag är så sugen på linneskjortor, byxor, kjolar, klänningar etc. Massimo Dutti har fantastiska linnekläder på sin hemsida! Jag har hittat så mycket jag skulle vilja ha, men NÄR skall jag använda dessa kläder? I trädgården, på supermarket inne på apoteket? Det känns ju inte roligt att handla nytt just nu MEN hade jag haft middagar, aperitif, fester etc i sommar hade jag helt klart kört på linne! Känns som det är The Thing just nu. Ha en fin dag nu ni alla!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Massimo Dutti

7 thoughts on “INSPIRATION OCH DESPERATION!

  1. Ja när skall man använda snyggare kläder ? Här blir det jeans istället för mjukisbyxor när jag skall till affären. I princip alltid osminkad, det märks på hyn den är mycket gladare, tur någon är det.

  2. Förstår PRECIS vad du menar och då är min dotter ”bara” 16 och vi har heller inget utegångsförbud. Tur man älskar dem men ibland vill man nästan skjuta sig själv 🙈
    Älskar linnekläder och färgskalan var ju så fin.
    Vill du dela vilken challenge du gör? 12 minuter lät ju väldigt lagom långt känner jag.

      1. Googlade runt i morse och hittade henne, har precis gjort dag 1. Herregud så stel man är 🙈

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.