IN I DIMMAN!

EFTER 25 GRADER OCH SOL KOMMER HÖSTEN TILLBAKA

ceci balkong

PÅ VÄG UT OCH STORHANDLA

Godmorgon kära bloggvänner!
Ja då var det måndag igen. Som ni vet, jag älskar måndagar. Det känns alltid som en nystart på något bra. Hur som helst har helgen varit väldigt lugn eftersom vi inte får göra någonting 🙁 . Bilden här ovan tog ballerinan innan jag skulle gå ut och handla i fredags. Jag vet själv hur kul jag tycker det är med bilder på personen som skriver bloggar men mitt problem är att ingen vill någonsin ta foto på mig! Nu blev det på ballerinans balkong ( som verkligen måste målas om…) så hon kunde släpa sig ur sin säng för att med ett trött och surt humör ta några bilder på morsan!

ny kruka

NYA KRUKAN

Jag har verkligen njutit dessa 2 1/2 vecka i Italien. Varmt och skönt! Jag har suttit i trädgården och solat och tittat ut över sjön…men nu är det slut på det roliga för denna gång. “Hösten” är här….grrr. Nu blir det regn och kallt i 10 dagar framöver.  Dimman ligger som ett lock över sjön 🙁 . Alltså majmånad är alltid kall och regnig tycker jag! Jag är så sugen på att köpa fler krukor och blommor till min trädgård men det får vänta till solen är tillbaka.

ceci på balkong

AVSLAPPNAD OCH GO

Eftersom jag vetat att det skulle bli skitväder denna veckan har jag låtit högen med stryktvätt växa på sig ordentligt inne i tvättstugan. Så efter bloggande, yoga/gympa, plocka undan frukostdisken så blir det nog en timme med stryktvätt och poddlyssnande innan lunchen skall lagas! Har ni några bra poddar att rekommendera? Mina favoriter just nu är: Säkerstil, Wahlgren/Wistam, Vadfan håller jag på med?, offlimits, freakshow, socialamedier och kommunikationspodden, stilsnack! Ha nu en härlig start på den nya veckan!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “IN I DIMMAN!

  1. Åh, måste tipsa om This is 40 podden med Karin Bastin och Isabella Monfrini. Mycket igenkänning i den 😂❤️

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.