I MORGON FÅR VI ÄNTLIGEN GÅ UT!

FARVÄL KARANTÄN!

ppelkaka

BÄSTA KAKRECEPTEN

Godkväll kära bloggvänner!
Ja då har det gått två veckor sedan vi kom tillbaka till Italien. Imorgon händer två positiva ting!
1. Jag får gå utanför dörren
2. Lilla A skall få en ny dator = jag får tillbaka min baby 🙂

Läste en artikel i morse att Italienarna har gått upp ca 2 kg under karantänen ( Mr G har nog gått upp ännu mer..hehe ), själv kan jag stoltsera med att jag gått ner 4,5kg,  dock inte i karantän alla italiana utan jag har ju faktiskt varit  ute och gått i Sverige!

kaka vid sjön

SAY NO MORE…

För att underhålla Mr G:s trivselkilon har jag bakat en del sen jag kom tillbaka! Den här fantastiska äppelkakan hittar ni recept på i mitt arkiv under Cecis kök! Skickade med en bit till svärmor i morse och fick ett meddelande att hon ville ha receptet. Det är lite så jag jobbar här i Italien! Vägen till svärmors hjärta går genom magen 🙂 .

kaka äpple

FYRISKAKA

Det som jag ser mest fram emot i morgon är att få ta på mig “normala” kläder och skor. Kanske att jag slänger på lite smink på facet ( fast blir inte munskyddet kladdigt då…hm ). Hoppas att ni alla har det bra!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “I MORGON FÅR VI ÄNTLIGEN GÅ UT!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.