MIN NYA HANG UP!

MÅSTE KÖPA…..

brunt skärp

….EN VIT LÅNG SKJORTA.

Godkväll kära bloggvänner!
När man sitter i karantän och är en inbiten shopoholic kan ju abstinensen börja smyga sig på så smått. Jag köper aldrig kläder, skor eller assessorer på nätet. Det enda jag handlar är böcker, fotbollshandskar eller liknande prylar till barnen. Idag hände det dock för första gången att jag köpte en vit bh i samma märke och storlek som en svart jag  redan har här hemma! Det är som detta köp triggade igång något inom mig 🙁 .

klänning

VIT KLÄNNING MED SKÄRP

Jag har en hang up denna vår på att jag vill hitta en riktigt snygg lång vit skjorta, herrmodell och över denna sätta ett brunt skärp! Jag har googlat mina vänner men inte hittat en enda skjorta som har känts WOW! Är ni oxå sådana att när ni har en bild i huvudet så kan ni inte släppa den! Jag vill helst ha en bomullsskjorta men bomull/linne går oxå bra! Tips anyone? Köper ni kläder online? Ha en fin kväll!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest

 

6 thoughts on “MIN NYA HANG UP!

  1. Om jag köper kläder på nätet??? Oh yes 🙂 Spontanshoppade senast för en kvart sedan… En vit jeansjacka, en maxiklänning samt en underklänning. Farligt enkelt är det.

    KRAAAM

    1. Hehe…same blood❤️❤️ shopping är livet! Köpte en skjorta tillslut🙏🏻🙏🏻 på asos

  2. Jag handlar på nätet för trots att vi har shoppingcenter här vid gränsen till Norge så saknar jag ändå mycket som inte finns i lilla Strömstad. Nu i dessa tider vill jag inte gå i affärer men samtidigt vill jag ju att affärerna finns kvar…
    Storskjorta finns bl.a. hos Selected Femme(bra pris)på Nelly. Annan dyrare modell hos Dagmar, By Malene Birger och Busnel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.