MITT LILLA HOME OFFICE!

INTE PINTEREST MEN FUNKAR!

home office

MIN HOME OFFICE

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Händer inte så mycket just nu. Jag har städat lite på mitt kontor 🙂 . Ni vet ju sen tidigare att jag har väldigt svårt att jobba hemifrån. Jag blir fruktansvärt distraherad av kylskåp, tvätt, barn etc. Jag sitter ju även och lapar i mig massa härliga bilder på “Home office” från Pinterest som ser så mysiga och inbjudande ut och tycker att mitt eget lilla kontor är pest men nu har jag bestämt mig för att detta är mitt kontor och nu gör jag det bästa av situationen!

home office 1

LITE TOUTCH AV MILANISTAN

När sjömannen flyttade hemifrån för ca 4 år sedan gjordes ju hans rum om till gästrum/ mitt kontor. Rummet är totalt övermöblerat då vi har vår fina antika dubbelsäng här inne. Jag skulle ju vilja ha det mer cosy och mysigt men vet inte riktigt hur jag skall få till det! Om det är någon som har bra tips på piff av ett hemkontor tar jag gärna emot det!

home office 2

SALES/SOCIAL MEDIA/BLOG

Det är ju ändå en lyx att ha plats för ett litet kontor här i lägenheten! Vi målade om väggarna innan jul och jag valde nog fel färg då den blev en kall gråblå ton, hade varit bättre med något varmare…jaja! Mr G tycker att jag kan komma till fabriken och sitta där och jobba men det har jag varken tid eller lust med! Tyvärr kan man ju inte jobba på cafe här i närheten eftersom det varken finns wifi ( eller moderna caffer ), folk skulle undra om man var galen! Nej nu måste jag börja älska mitt lilla kontor här hemma och göra det till mitt eget lilla smultronställe! Ha en fin tisdagskväll!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “MITT LILLA HOME OFFICE!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.