DAN FÖRE DAN…..

IMORGON VAKNAR ITALIEN TILL LIV IGEN!

cecilia under olivträdet

CECI HAR DET GÖTTT

Godkväll kära bloggvänner!
Snart har denna söndag susat förbi och i morgon är en dag som många väntat på länge. Från och med i morgon kommer man kunna gå ut och ta en liten promenad, åka och hälsa på sin familj, köpa Take a Way mat, gå på begravning ( max 15 pers). Det kommer ta ytterligare en månad för restauranger,  barer, frisörer etc att få öppna. Jag vet inte riktigt när kläd och skoaffärer får komma igång igen! Jag och flickorna måste ju sitta i karantän i 6 dagar till då vi varit ute och rest!

Idag har jag grillat för första gången i år och det blev även relax under olivträdet i trädgården. Att sitta i solen mitt på dagen går inte för det är alldeles för varmt 🙂 . Nu skall jag gå ut igen och titta till mina pelargoner om de behöver vatten och rensas lite. Ikväll blir det bara en enkel pasta al pomodoro. Less is more!  Ha en fin kväll!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.