EN HELT VANLIG DAG I KARANTÄNEN!

KOM NU LILLA SOL!

trädgårdsmöbler

 

HALVDUKAT BORD

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Idag regnar det här vid sjön men vi har en solig vecka framför oss tack och lov. I morgon går vi in i andra och sista veckan av vår obligatoriska karantän, so far so good! Psyket har inte riktigt varit på topp idag. Mycket tankar och oro inför framtiden. Mr G är ju borta 14 timmar om dagen så det blir inte mycket pratat med honom heller. I ett svagt ögonblick igår kväll sa han att han kanske inte går till jobbet i morgon ( 1 maj ) vem tror att det kommer att inträffa 🙁 .

ceci posar

LAST SUMMER

Längtar att få duka mitt bord ute trädgården och få äta och dricka gott i goda vänners lag! Det är nog ett tag kvar tills dess är jag rädd för! Utlandsresor verkar långsökt då vi inte ens kommer att få lämna vår provins här i Italien på mycket länge! Är 2020 året då jag kommer att ta mitt första dopp i Comosjön! Tiden får utvisa detta 🙂 .

afterlightimage-9KORALL PARTY

Nu skall jag ta fram pizzadegen Mr G köpte igår. Jäst är hårdvaluta , omöjligt att få tag i. Satte en surdeg för första gången i mitt liv för några timmar sedan, blir spännande att se hur den utvecklar sig. Som sagt nu måste den är stora degklumpen upp från soffan för att ta ut en annan degklump ur kylskåpet! Ha en fin Valborg och ta hand om er!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.