VÄRLDENS GODASTE FRUKOSTBRÖD!

ENKELT OCH LÄTT!

frukostbröd

ÄLSKLINGS FRUKOST

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Om några timmar skall jag koppla upp mig för ett digitalt klassmöte. Igår kväll bakade jag detta enkla och supergoda fullkornsbröd med nötter och torkad frukt. Receptet hittar ni här, på Åsa Ingrossos blogg! En stor cappuccino och massa smör och marmelad på det färska brödet, kan man få en bättre start på dagen?

bröd

NYBAKAT

Jag går mest runt som en osalig ande här hemma. Under mina mest produktiva timmar ( 9-11) har lilla A min dator så då får jag inget gjort. Idag har jag solat lite, talat i telefon, lagat mat, surfat som en galning på massa ointressanta sidor etc. Vet inte vart jag skall börja riktigt…men jag har iallafall tagit på mig jeans och vit skjorta idag och det är ju ett framsteg 🙂 . Nu skall det bli kasst väder i några dagar men sedan blir det högsommarvärme. Måste fixa i ordning grillen!frukostmacka

SNÅLA INTE MED SMÖRET

Jag skulle behöva ta lite fler bilder till Instagram men just nu får jag ju inte komma ut och ingen ( Carola, min fotmodell..hehe ) får komma till mig. Lilla A har ju dock 37 i skor men mina barn är inte så sugna på att hjälpa mig 🙁 . Det blev ett kort inlägg men jag har som sagt inte så mycket att berätta! Skönt att vara tillbaka i iallafall . Dagens fråga; varför smakar allt så mycket godare i Italien? Jag njuuuter! Ha det gött!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.