I DESSA TIDER FÅR UTVECKLA NYA FÄRDIGHETER!

 

HEMMASPA VID COMOSJÖN

vita tänder

CECI MED LITE FÖR MYCKET PUDER

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Det kom precis ett riktigt ösregn och det är ju bra för mina blommor ute i trädgården! Ganska skönt ändå att inte få gå ut ( säger jag som bara varit här i 4 dagar, mina vänner håller nog inte med mig… ). Jag försöker som sagt att gå in i en lugnare lunk än vanligt! Förmiddagarna har ju lilla A min dator så då passar jag på att pyssla om mig själv! Efter frukost brukar jag rulla ut yogamattan för ca 15 min stretch och sedan blir det sit ups eller någon annan lämplig övning.

hemma spa

SKÖNHETSVÅRD

Igår kände jag för operation “renovera” Fru G. Hade aldrig vaxat mig själv förut men det var ju inga problems, blev len som siden! Mani och Piedi gjordes efter alla konstens regler och här kan jag väl säga att jag har en del kvar att lära. Skönt att känna sig fin och “in ordine”. Jag sminkade mig tom med fast jag skulle ha väntat med att ta kort tills mineralpudret hade absorberats in av kroppsvärmen. Mr G kom hem 21.30 igår och det blir nog inte så mycket tidigare idag 🙁 .

målade naglar

RÖDA NAGLAR

Nöjd med mig själv då jag rensat upp bland mailen i datorn nu på eftermiddagen, skickat de som skulle i väg och i morgon tar jag tag i bokföringen. Jag tror det är viktigt för mig att inte sätta upp för stora mål som bara stressar mig utan ha ett viktigt projekt om dagen. Nu tror jag att jag skall fixa med de sista vinterkläderna och skorna som ligger utspridda i sjömannens rum. Sedan blir det pannbiff till middag, kör nog ett härligt potatismos till! Ha det gott! Vad hittar ni på dessa dagar i karantän? Har ni rutiner eller tar ni dagen lite som den kommer?

Con affetto Ceci

2 thoughts on “I DESSA TIDER FÅR UTVECKLA NYA FÄRDIGHETER!

  1. Karl studerar hemifrån nu när gymnasiet är stängt, Anders skulle ha åkt på arbete men det går ju inga kryssningar nu så han är också hemma. Jag är ju hemmafru pga att Anders vanligen är borta 10 veckors perioder så nu är Julia den enda som skall iväg på morgonen.
    Vi passar på att greja en del här hemma, fortsätter med vår trädgård som inte är klar trots att huset snart är 5 år!
    Ha det fint!

    1. Det låter lite som mitt liv! Tjejerna har ju online lektioner mellan 8.15-13.00 så lite rutin har vi som tur är🥰 Kram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.