BLI MOTIVERAD VARJE MORGON!

SELF PEP!

kardemummakaka

KARDEMUMMAKAKA

Godkväll kära bloggvänner!

Sitter här i köket och väntar på att ravioli, burro e salvia och sparris skall bli klart. Idag har jag varit produktiv…ojoj! Jag har hunnit med ett litet träningspass, skönhetsvård, lunch, baka denna ljuvliga kardemummakaka och äta den 🙂 , lagt bort alla vinterkläder och tagit fram sommarens krispiga plagg. I morgon får det bli mer intellektuella sysslor som att svara på mail som jag har skjutit upp i en evighet.

quote

BÄSTA “QOUTEN” HITTILS

Jag har ju laddat ner en app som skickar mig små kloka citat och meningar varje morgon klockan sju. I morse kom den här…alltså mitt i prick. Min största utmaning är att det kokar i huvudet på mig och jag gör 1000 saker samtidigt. Njuter inte av något då jag alltid känner mig jagad! Jag förstår inte varför jag inte kan vara nöjd även om jag bara gjort något litet en dag. Samtidigt kan jag kasta bort timmar framför datorn och Netflix! Doesn´t make sense! Dessa små kloka rader varje morgon gör mig till en bättre människa, jag försöker verkligen att ta in vad som står och applicera de på livet.

bit kardemummakaka

KAKBIT VID SJÖN

Jag måste nog säga att Ebba Von Sydow  enligt mig har en av Sveriges bästa bloggar och Instakonto. Så bra och varierat innehåll hela tiden. Det går upp och ner i hennes liv precis som för oss andra! Min syster Caroline ( kolla in även hennes fina blogg ) har alla Ebbas kokböcker och även ” säker stil” böckerna. Syrran tyckte absolut att jag skulle investera i den senaste kokboken; Systrarna Von Sydow och jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad av alla inspirerande recept! Kan varmt rekommendera denna bok. Mr G måste ju handla åt mig i 2 veckor nu då vi sitter i karantän. Karantän i Italien = stay fu…ing home! Så han lär ju inte dyka upp än på ett tag! Ha en fin kväll!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.