ATT RESA I MOTVIND!

VART JAG ÄN KOMMER BLIR JAG RATAD SOM PESTEN!

 

kväll viga 2

SOLNEDGÅNG VID HAVET

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Det slog mig när personer i min närhet i Italien började fråga mig lite mer ingående om läget i Sverige nu när jag skall komma hem. Jag skall inte sticka under stol med att Sverige har väl inte det bästa ryktet i Italien just nu. Vad lustigt ändå….när jag kom hit från Italien för två månader sedan kände jag mig som en brottsling. Vissa personer var ju inte så överväldigade av min ankomst från ett så drabbat område som Lombardiet! Den 8 mars var ju Sverige någorlunda förskonat fortfarande!

kväll i viga 1

EN VÅRKVÄLL 2020

När jag nu skall resa tillbaka till Italien känner jag mig återigen som en brottsling som kommer inresande från ett land där inget är nedstängt. Jag har ju suttit i frivillig karantän ( tack och lov ) för de flesta som jag känner i min omgivning har varit sjuka, vilket betyder att smittan sprids. Jag känner betydligt fler personer i Sverige som haft Corona än i Italien. Det är ju också intressant! Jag reser hela tiden åt fel håll känns det som 🙁 .

kväll viga 3

DAGS FÖR PREMIÄRDOPPET?

Idag har jag varit och hämtat våra pass 🙂 . På Torpköpcenter var det fullt med folk ( som vanligt) men jag smög omkring med plasthandskar och en sjal lindad runt huvudet…lite lagom skum sådär! Jag höll mig på avstånd så gott det gick.  I morgon blir det att städa huset och packa då hela torsdagen kommer att gå åt i Gbg. Professorn bjuder på färska räkor och havskräftor ikväll så nu skall vi njuta av dessa fantastiska aprilkvällar här vid havsbandet! Bilderna tog jag igår kväll strax innan 21.00. Ha det fint!

Con affetto Ceci

 

6 thoughts on “ATT RESA I MOTVIND!

 1. Underbara foton! Julia blev sjuk när Anders kom hem från 10 v arbete i Australien, han mellanlandade i Singapore. Hon hade hög feber och fruktansvärd hosta. Vi vet ju inte vad hon hade men hon smittade verkligen alla kompisar. Jag var sjuk i tre veckor i mars med alla symptom utom feber, jag var hemma mars och början av april. Hostan var jobbigast, jag fick inte luft men det var aldrig så illa att jag behövde uppsöka läkare.
  Nu åker vi till mataffären men inget annat. Julia går i skolan men Karl har undervisning hemma då han går i gymnasiet.
  Ha en fin kväll med din pappa och trevlig resa hem!

  1. Hej Ulla!
   Stackare det låter som ni haft en jobbig version av viruset! Skönt att ni alla mår bättre 😍
   Skaldjuren som man äter här i Bohuslän är oslagbara, så jag skall njuta ikväll🍤
   Kram C😘

   1. Tack, vi är alla bra nu!
    Anders kom hem redan 31/1 men då var det bara Julia och hennes vänner som blev sjuka, för mig dröjde det ju till mars. Karl hade halsont samtidigt som jag var sjuk men han har ju skola hemma nu när gymnasiet är stängt.

    Kram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.