YES PÅ FREDAG ÅKER VI HEM!

FRÅN EN KARANTÄN TILL EN ANNAN!

corona bricka

ÄPPELPAJ I SÄNGEN PÅ PASSANDE BRICKA

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Japp tro det eller ej men efter 2 månader i Sverige åker vi hem på fredag! Jag ringde till Polisen i förmiddags då jag inte fått ett tredje sms. Jodå, passen ligger klara och väntar på mig i Uddevalla! När jag fått reda på detta ringde jag Mr G som genast började leta flygbiljetter. Ett tag kände jag mig desperat. Från Gbg till Zurich 45 000 SEK, tåg till Cph, mellanlandning i Frankfurt och vidare till Milano ( lämna bilen i Schweiz) PANIK. Flickorna som vill hem mer än jag tyckte jag skulle kolla över Sthlm, mycket riktigt där satt den! Direktflyg till Zurich utan att bli ruinerad. Nästa projekt hur kommer vi till Sthlm. Ingen av oss ville åka tåg, bo på hotell, etc! Jag har hyrt en bil! Vi får påbörja resan 04.00 fredagsmorgon och förhoppningsvis köra in i garaget i Moltrasio runt 22.00 om allt flyter på!

ceci kollar på netfli

80% AV KARANTÄNTIDEN I DENNA POSITION

Här kommer några glimtar av mina high lights från karantänen i sommarhuset. Netflix i sängen har ju varit min absoluta favoritsyssla, sedan kommer ju äta paj i sängen ( Brickan köpte jag i Mexico 1986 när jag var där med CISV )…jag har även uppskattat mina promenader, pratstunder med pappa över hemlagat, gosa med tjejerna och ja det är väl typ det jag gjort. Pusslet fick vi aldrig lagt, för lite dopaminkickar 🙁 .

PUSSEL

PUSSLET BLEV ALDRIG LAGT……BOVEN HETER NETFLIX

Jag vet inte hur det kommer att bli i Italien. Situationen är ju fortfarande kritisk. Jag och flickorna måste sitta i obligatorisk karantän i 2 veckor och då snackar vi karantän. Inte sticka näsan utanför dörren förutom när jag går ut i trädgården och betraktar mina vissna örter och pelargoner 🙁 . Men att få komma hem till sina personliga ägodelar det är ju livet. Jag har ett fantastiskt hus här på Skaftö men det är ju inte hemma. Det svåraste med karantänen har varit att inte få träffa sjömannen. Så nära men ändå så långt bort. Han kommer ju inte ner till Italien i sommar och vem vet om vi kommer hit! Tur man kan facetima!

Ha en fin kväll!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “YES PÅ FREDAG ÅKER VI HEM!

  1. Mexico ’86 minns jag 😍 Inte visste jag att du köpte en bricka med dig hem. Inte typiskt för någon på högstadiet att köpa 😉 Härligt att höra att ni kan komma hem igen. Jag hoppas att ni får en säker resa. Ta hand om dig och de dina. Kram ❤️

    1. Undrar om jag inte fick den brickan av familjen😊
      Vi hoppas att allt flyter på så vi kan flyga hem på fredag🙏❤️
      Kram C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.