DET BÖRJAR KÄNNAS TUNGT NU!

VILL VERKLIGEN HEM TILL ITALIEN

snapchat nalle

SNAPCHATFILTER….OBVIOUSLY

Godmorgon kära bloggvänner!
Tung dag idag! Jag vill vill hem! Idag är det 7 veckor sedan vi lämnade Italien och hittills har det känts ok men nu går det inte längre. Jag vill hem till min goa mjuka nallebjörn aka Mr G. Han med sitt buttra och allvarliga humör. Han som lever för sitt jobb och sin fabrik. Han som till syvende och sist är min livskamrat sedan 25 år tillbaka och som jag längtar så mycket efter att det svider i hjärtat på mig! Jag längtar att få prata med honom om barnen, framtiden och livet!

Man saknar inte kon förrän båset är tomt heter det ju 🙂 . Jag känner mig omotiverad att gå ut och promenera i svinkall blåst. Jag är trött på svenskmat. Ja är trött på att ha samma kläder varje dag..nu tänker ni sluta gnäll, var glad att du inte är sjuk i Corona. Ja, jag är tacksam men jag har också ett rent samvete då jag suttit ISOLERAD i 7 veckor utan att ha träffat någon. Jag har handskar och håller avstånd det få gånger jag handlar så jag har iallafall inte bidragit till någon smittspridning. Detta blogginlägg blev en ventil för min frustration idag! Tack för er förståelse. Nu skall jag ta på mig samma träningskläder som igår, förrgår…..och tvinga mig ut i snålblåsten!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.