KARANTÄN I SOMMARHUSET!

TIPS PÅ 10 SERIER ATT TITTA PÅ

sovrum 1

MIN FAVORITPLATS

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Stängde precis av pressträffen med Tegnell & Co. Orkar inte lyssna längre. Jag kör min karantän alla italiana och slutsnackat om det! Jag tillbringar mestadels av tiden i mitt sovrum förutom då jag promenerar och lagar mat. Här studerar jag, här jobbar jag och framförallt här kollar jag på serier!

sovrum 2

KARANTÄN ÄR VÄL OK

10 serier som jag gillar och har tittat på kommer här:

  1. Fauda ( Netflix) , ny säsong 16/4
  2. DNA ( Svt )
  3. Den som dräper ( Netflix)
  4. Shtisel ( Netflix)
  5. Dejta ( Svt )
  6. Unorthodox ( Netflix)
  7. Verg Veum ( Netflix )
  8. The Crown (Netflix )
  9. Vår tid är nu ( Svt )
  10. Messiah ( Netflix)

Punkterna 2- 7 har jag tittat på den senaste månaden. Varg Veum håller jag fortfarande på med. Ni fattar, det tar tid….
Jag har också en förkärlek till danska och israeliska serier ( och filmer )! Vet inte varför men så är det bara!

sovrum 3

MINA TRE SÖTNOSAR

Jag pratade med syster C om vad man vill läsa om i dessa tider på en blogg. Vi var båda överens om att det är feelgood man behöver  nu. Lite mat, inredning, mode..etc. Vad skulle ni tycka vara kul att jag skrev om, kom gärna med förslag! Det händer ju inte vrålmycket just nu 🙁 .

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.