TRÖTT PÅ ATT GÅ HEMMA SOM EN SLASHAS!

LÄNGTAR EFTER ATT FÅ TA PÅ MIG NYA OUTFITS!

outfit 3

KAVAJ OCH LINNE

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Nu börjar jag bli riktigt less på att gå runt här hemma i myskläder och osminkad! Ta på dig ngt annat tänker ni då. Ryck upp dig!

 1. Jag har inte med mig några kläder hit. Trodde jag skulle stanna en vecka.
 2. Jag går ut och går i träningskläder 2 ggr om dagen och träffar bara mina döttrar och pappa.
 3. För lat för att sminka mig.
 4. För många netflixkilon för att känna mig tillfreds
 5. För kallt och blåsigt för linnebyxor, har haft mina fodrade kängor på mig varje dag i 5 veckor snart 🙁 .

d92f9640640bb2c83ce4270265319d6b

OMLOTT KLÄNNING

Vilken tur att det finns Pinterest. Åhhh jag kan sitta och lapa i mig underbara outfits som jag skulle vilja ha till sommaren. Jag är en sucker för vita överdelar som ; linne, kavaj, skjortor och beiga underdelar!
Älskar även omlottklänningar i alla färger och mönster. Jag tänker att den här sommaren blir det att försöka använda så mycketsom möjligt av det man har i garderoben då man får hålla i slantarna. Samtidigt vill man ju hjälpa sina butiker som har det riktigt tufft just nu. I Italien är de ju till och med stängda!

05c82ad1c3ec50e264e387a2ad2181fa

VITA SKJORTAN

Jag får drömma mig bort än så länge till piazzan i Como med en ett kallt glas prosecco och krispiga sommarkläder. Det kommer ju gå en förmögenhet på skönhetssalongen oxå när man skall fixa händer, fötter, vaxa efter alla månader i karantän! Vem vet när man får gå ut i Italien igen. Ja, jag är i Sverige men i självvald karantän. Skulle aldrig sätta mig på en uteservering i dessa tider eller fixa naglarna. Ha nu en härlig måndagskväll!

Con affetto Ceci

 

Bilder: Pinterest

2 thoughts on “TRÖTT PÅ ATT GÅ HEMMA SOM EN SLASHAS!

 1. Hej Cecilia!
  Jag tycker om dina inlägg! Kul med din inspiration, så fina bilder! Jag är inte så bra på att kombinera kläder så jag tycker mycket om dina inlägg och tips om skor, mode och kläder (även matinlägg). Vi får kämpa på var och en på sitt håll😊! Hälsningar Katrin

  1. Hej Katrin.
   Vad härligt med lite positiv feedback i dessa tider då allt känns lite trist och hopplöst!
   Kram från Bohuslän 🙂
   C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.