KARANTÄNEN HAR GJORT MIG MER AKTIV!

PARADOX I KVADRAT

lerbaden

VÄSTKUSTEN

Godkväll kära bloggvänner!
Det var ett bra tag sedan jag bloggade men livet kommer hela tiden emellan! Jag gick tillbaka och såg att jag skrev sista inlägget den 6 mars, precis en månad sedan. Jag hade just kommit tillbaka till Moltrasio efter 5 veckor på resande fot. Jag var orolig att inte kunna resa till Gbg för att vara med på mammas begravning då Coronaviruset redan var ett faktum i Italien.

Dagen efter jag skrev inlägget satte jag och flickorna oss i bilen för att kunna åka till begravningen. Vi kom till Zurich på natten mellan lördag och söndagen. Därifrån flög vi till Gbg. Vill tillägga, inga kontroller what so ever. Vi satte oss i frivillig karantän och där befinner vi oss ännu 🙁 .

ceci i skogen

CECI AKA SKOGSMULLE

Efter en månad är jag kvar i Sverige och vi vet inte när vi kan resa tillbaka. Som det ser ut nu blir det två, tre veckor till här i sommarhuset. Här på ön kan vi i alla fall komma ut och promenera. Jag har faktiskt gått mellan 8-10 km varje dag..något som aldrig hänt förr. Jag är allt annat än en friluftsmänniska men helt plötsligt har jag blivit besatt av mina skogspromenader. Vad händer? Jag har givetvis kollat en del Netflix men de senaste dagarna gör jag inte ens det.  Då pappa kommer till oss både lunch och middag är vi ju väldigt noggranna med att inte utsätta oss för risk. Jag handlar och det är den enda gång jag “träffar” folk.

Jag vill ju  förbättra mig hela tiden inom sociala medier så jag försöker ett par gånger i veckan att  ” gå på” webinar, läsa artiklar och annat intressant material.

vitsippa

VITSIPPOR

Egentligen skulle jag ha tid att blogga men det är en konstig tid! Vad skall man skriva om? Recept? Känslor? Boktips….

Hursomhelst ville jag bara kika in och säga hej! Hoppas att ni har det bra! Skulle ni tycka det vara kul med lite blogginlägg så här i karantäntider?

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.