ATT PROVA PÅ VARDAGSLIVET I SVERIGE

TVÄTTSTUGA, GELEHJÄRTAN OCH GÖTEBORG

gelehjärtan

B FÖR BRUNATE

Godmorgon kära bloggvänner !
Long time no see. Jag har nu avslutat Sthlm och Oslo och mellanlandat i min hemstad Göteborg.
När jag är i Italien vill jag ju bara till Sverige och fantiserar om ett liv där. Efter några dagar här börjar samma process fast åt andra hållet, detta tar så mycket av min energi. Just nu lever jag ett typiskt vardagsliv här i Gbg med jobb, tvättstuga, hälsa på mamma, umgås med pappa och bröder. Ikväll är jag bjuden på tjejmiddag. Jag tror nog att vardagen är lika för oss alla var vi än befinner oss i denna del av världen. Vardagen är ju navet i ens liv och det är ju där som man måste hitta sin glädje. Anledningen att jag kanske mår lite bättre här är att jag känner mig mindre ensam. Familjen är ju viktig och hemma är det egentligen bara döttrarna som just nu befinner sig i puberteten…hjälp, som utgör familj. Självklart finns ju Mr G vid min sida innan 07.00 på morgonen och efter kl 21.00 på kvällen 🙁 . Min största utmaning är ju att leva i nuet och njuta av det. Jag känner mig konstant jagad och att jag inte levererar och presterar tillräckligt. I morgon flyger jag hem i en vecka och jag saknar mina “små” tjejer enormt. Sjömannen seglar in från Deutschland på lördag för att även han jobba på mässan nästa vecka. Det är inte ofta vi fem får vara tillsammans. Jag stannar i Italien i 7 dagar för att sedan återta min säljresa här i Norden!

Ha nu en fin dag!

Con affetto Cecilia

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.