EN LITEN UPPDATERING FRÅN STOCKHOLM!

JOBB OCH NÖJE

bellini

BELLINI

Godförmiddag alla fina bloggvänner!
Ja det har varit lite bloggtorka den sista veckan men jag har varken orkat eller haft inspiration. Resan till Stockholm var ju rätt kämpig med dåligt väder och en hyfsat bra bok. Jag har ju bott hos syrran över helgen och vi har varit i stan en del, käkat gott och shoppat lite gran. I går förflyttade jag mig hit ut till Nacka Strand.

caro o jag

CECI OCH SYSTER CARO

Lite ensamt att inte ha kollegor men när mina kunder kommer så blir jag väldigt lycklig. Jag har laddat upp med prosecco och snacks från Italien här i min svit på Hotel J. Ikväll kommer jag bara ta det lugnt och beställa roomservice och titta på en film eller serie. Jag saknar tjejerna och Mr G annars är det inget som drar än så länge tillbaka till  Italien. Här i Sthlm är det svinkallt men jag sitter ju ändå bara på mitt rum…hehe!

sashimi

SASHIMI PÅ BROMS

I söndags var jag och syrran på Broms och käkade brunch….så gott! Deras sashimi är nog den godaste jag vet. Vi började med några Bellinis, måste säga att det är en höjdare, måste lära mig att göra det själv. Googlade på receptet, här kommer det:

BELLINI

5 cl nektar från persikor med vitt fruktkött
10 cl prosecco eller champagne

Lätt som en plätt och livsfarligt….ha en fin dag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.