EN DONNA MED GLANS!

ROSA KAN MAN INTE FÅ NOG AV

glans skor

GLÄNSANDE TULPANER

Godmorgon kära bloggvänner!
Dan före dan! I morgon bitti sätter jag mig i bilen och styr min kosa mot Skandinavien. Jag ligger inte till så bra i planeringen känner jag, Glömt köpa bubbel till mina fina kunder som kommer till min svit i Sthlm och kikar på skor. Skor, bubbel och fina kunder vad vill man få ut mer av en säljtrip 🙂 .

dior och tulpaner

PINK POWER

Jag har varit läppglansberoende så länge jag kan minnas. Dior är mitt absoluta favvomärke då dessa produkter inte känns så kletiga och kladdiga. Dessa två glans är mina favoriter just nu. En olja och ett läppglans. Rosa hela livet! Är man blond skall man ju helst ha kalla toner.

skor och tulpaner

BRUNATE FLATS I MULTIFÄRGAD TEXTIL

Jag är ledsen att säga att det blir inga inlägg på ett par dagar nu eftersom jag kommer att köra bil hela tiden. Får jag tid och inspiration kanske det dyker upp något på vägen. Min rutt är: Como- Köpenhamn, besöka Ciffmässan en halv dag för att sedan dra vidare mot Stockholm. Om allt flyter på borde jag vara i Hufvudstaden på fredag eftermiddag. Sedan blir det två dagar kvalitetstid med syrran, kika in här  CAROLINE WIKLUND . Måndag till Onsdag blir det jobb och trevliga middagar. På torsdag drar jag vidare till Oslo då jag har kunder redan torsdag eftermiddag. Hela helgen blir det mässa och jag avslutar med kundbesök på måndagsmorgon. Efter det blir det några dagar i min Home Town Göteborg för att på fredag flyga ner till Milano och jobba på mässan och gosa med ungarna i en vecka. Tillbaka till Götet och då kör jag en roundtrip i södra Sverige för att avluta med kunder Danmark. Hem igen 2 mars! Så kan man oxå jobba 🙂 .Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.