SÖNDAG SOM FOTOGRAF, HUSSLAV OCH LIFE COACH!

MITT LIV I KVADRAT

villa olmo

C POSAR

Godmorgon kära bloggvänner!

Nedräkningen har verkligen börjat nu. Som vanligt startar jag veckan med ett pass med PT sedan blir det inget gym på 5 veckor 🙁 . Jag tar med gymväskan i tron om att jag kommer träna på hotellen jag bor på…..detta återstår att se!

Måndag min älsklingsdag, välkommen tillbaka. Gårdagen var ju intensiv och verkligen ingen vilodag. Jag började ju med att fotografera skor och härliga C ställde upp som modell som vanligt.

villa olmo 1

VILLA OLMO

Vi åkte till den stora parken vid Villa Olmo. Ljuset var magiskt och jag fick till några riktigt bra bilder. Efter plåtningen åkte jag och handlade mat sedan hem och laga lunch, fixa i köket för att sedan börja packa lite. På kvällen mat, disk…blablabla. Skall bli så skönt att sätta sig i en bil i tre dagar 🙂 . Jag är en husslav och det är jag själv som utnämnt mig till det. Varför håller man på på det här viset. Sedan är jag ju även Life coach för hela familjen, peppa, stötta, lyssna och ta en jäkla massa skit från tonåringarna. Det skall bli skönt att fylla på energidepoerna nu uppe i Skandinavien.

villa olmo 2

SPORTY BRUNATESKO

Jag mår ju inte bra om jag inte har 100 bollar i luften men jag kanske inte måste kasta upp alla på samma gång 🙂 . Jag har så mycket projekt på gång nu, jag har nog aldrig varit så här driftig i hela mitt liv. Är det åldern? Är det att jag börjar se sanningen i vit ögat att om några år är kidsen utflugna och skall stå på egna ben. Mr G kommer ju jobba sina 80 timmar i veckan ..och jag då? Därför håller jag nu så smått på att strukturera upp min framtid så jag kan få stimulans , det bästa är ju att jag och maken har samma visioner. Skorna är grunden och vårt levebröd så det är den röda tråden i våra liv! Hoppas att ni får en bra start på den nya veckan!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.