FILOFAX IS BACK!

BÄSTA AGENDAN NÅGONSIN

filofax

BRUN CROCCO FILIFAX

Godmorgon kära bloggvänner!
Söndag och Fru G är redo att ta sig utanför dörren, påklädd och sminkad.Vad händer? Jo jag och min vän och skomodell C skall ut och ta lite bilder på vårskor som snart kommer att finnas i butikerna. Jag måste ju ha med ett litet arkiv när jag skall ut och resa.

filofax 2

HEJ MITT NYA LIV

Som ni vet har jag ju en förkärlek till youtube tutorials och den senaste månaden har det handlat  de mest  om Life planning och organisation. Hej jag har investerat i en Filofax A5 i brunt crocco läder. Jaaa hur fin är inte den, lite tung kanske men vad gör det. Jag har faktiskt börjat att skriva ner så mycket jag kan i min nya lilla baby. Till min stora glädje berättade syster C att Filofax är på modet igen….alltså snacka om att känna av trender!

Idag måste jag ta i tu med packningen. Det krävs en del organisation. jag kommer ju att jobba 4 dagar i Milano under den här månaden så jag måste tänka ut outfits till den mässan. Det ser ut att bli snö i Sthlm till helgen! Som jag längtar….

filofax 1

KLOKA ORD

Jag har så mycket energi  det här dagarna, antagligen för att äventyret är nära nu! Det är bara att tacka och ta emot. Ibland flyter det bara på liksom 🙂 Ingen aning om vad vi skall äta idag. Tror jag gör en risotto ai funghi i kväll och till lunch blir det rester, eller tvärtom. Nej härliga ni, njut av vilodagen!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.