FREDAG KVÄLL HOS FAMILJEN G

EIN BISSCHEN FRIEDEN….

januaridukning

SNART ÄR DET VÅR

Godmorgon kära bloggvänner!
Lördagmorgon och Mr G gav sig iväg vid sjusnåret. Själv har jag ätit en härlig frukost och tittat på massa skräp på datorn…
Kl 11.00 skall ballerinan göra sina bryn på Sephora så då skall jag passa på att shoppa lite smink inför resan. Att man alltid kan kombinera shopping med alla slags åtaganden är en gåva 🙂 .

januaridukning 1

KRISPIGA FÄRGER

Igår hade vi våra fina vänner P & D på middag, ägarna till restaurangen vi hade festen på i lördags. Vad sjutton bjuder man en grym kock som P på var mitt stora dilemma den veckan. Då kom jag på den briljanta iden att göra en tysk middag! Vem f..n bjuder på tysk mat tänker ni…jo Fru G. Jag åkte ju till Tyskland för att studera i mars 1995 och vad som hände sen är ju “history”. Jag älskar öl, korv, potatis…etc. Jag dricker inte vin, äter inte ost och hoppar gärna över pastan…..så den biffen var ju lätt fixad. Det blev Bratwurst, bratkartoffeln, surkål. weissbier och brezel. Tro det eller ej men mina gäster uppskattade min tyska middag 🙂 .

januaridukning 2

BRUNT OCH ROSA ÄR VACKERT

Idag måste jag börja organisera mig inför min resa. Det är inte många dagar kvar nu…hjälp! Ikväll skall vi ut med våra fina vänner L & P och käka. Vi skall planera våran helg i Madrid tillsammans som blir av i april…yeah! Älskar Madrid! Nej nu blir det att hoppa in i duschen! Ha en fin dag! Gillar ni tysk mat förresten?

Con affetto Ceci

2 thoughts on “FREDAG KVÄLL HOS FAMILJEN G

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.