CECIS NYA KLÄDER!

ÄLSKAR KAPPOR

ceci skrattar

ALLTID GLAD

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag älskar som sagt att shoppa, inte massa dyra märkeskläder utan bra kvalitet, vilket i och för sig inte är billigt men billigare 🙂 . Kappor är min stora last på vintern Det här säsongen har jag köpt tre, två rutiga och en mörkblå. Det bästa är att både jag och ballerinan använder dem så vi får valuta för pengarna!

ceci kappa

MIN OUTFIT

Nu på förmiddagen skall jag till ballerinans skola och prata med henne danslärare sedan hem laga lunch , hämta barn….bla bla. Jag har sovit gott även om jag vaknade alldeles för tidigt.  Jag känner mig rätt harmonisk då jag fick iväg en del viktiga jobbmail igår. Har börjat lyssna på boken: Lycka, en handbok i konsten att leva, DAILA LAMA! Nu får vi se om jag kommer framåt..hehe!

ceci stövlar

BRUNATE STÖVLAR I NAPPA

Höga stövlar i svart mjuk nappa, det är mitt liv! Så glad att stöveln fått ta plats denna vinter då den varit frånvarande ett bra tag nu! Problemet när man delar kläder med sin dotter uppstår när jag i detta fall skall vara borta i en månad 🙁 . Vi måste dela på grejerna. Jag har några skomodeller som måste med såklart eftersom jag bör ha dem på mässorna. Vi får se hur vi gör med kappor, kavajer och cashmeretröjor….hjälp!

Nej nu skall jag dra iväg! Vilket är ert favoritplagg på vintern?

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.