NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!

SNART ÄR DET DAGS IGEN…..

como 1

COMOSJÖN

Godmorgon kära bloggvänner!
Sitter här framför datorn med grus i ögonen. Vaknade klockan 04.00 av att huvudet kokade. Dessa tankar som bombarderar mig 🙁 . Helt plötsligt blev det februari igen och jag måste dra på säljturne. Det är lika mycket jobb att organisera hela den praktiska biten med hem och barn som att sälja. Jag har ju dåligt samvete att jag är borta så länge men vad skall jag göra det är ju mitt jobb.

como

JANUARI

Idag blir det PT och det är alltid en kickstart på dagen även om jag känner mig helt slut just nu. Sedan blir det matlagning och hämtning i olika omgångar av barn på förmiddagen. Eftermiddagen kommer jag att skicka mail till mina kunder och kl 19.00 har jag ett webinar ( onlineföreläsning ), middag och godnatt!

como2

MULTICOLOUR BOOTS

Höjdpunkten på min resa är morgonen då jag drar i väg i bilen från Moltrasio. Jag skall försöka komma iväg runt 05.00. Allt är tyst och mörkt och jag har ett nytt äventyr framför mig. Jag har redan laddat ner boken som jag skall lyssna på. Nej nu måste jag göra mig i ordning! Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

4 thoughts on “NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!

  1. Ladda också ner “Mademoiselle Coco och kärlekens doft” av Michelle Marly
    En Bok om Coco Chanel som var en mkt stark kvinna. Och hennes företag o tsarer. Kram

  2. Sluta att ha dåligt samvete för allting. Älska dig själv. Meditera, öva yoga. Du jonglerar ju med 10 bollar i luften varje dag. Är det då konstigt att någon boll ibland faller ner på golvet. De flesta har 2 bollar i luften och många på golvet. Själv är jag duktig på att jonglera med en boll. Den är stabilt i luften hela tiden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.