VILKEN FEST!

MR G FYLLDE 50

catwoman

MR & MRS G

Godmorgon kära bloggvänner!
Det har varit lite tyst här på bloggen men det beror på att Fru G varit mitt uppe i festförberedelser.
Att ordna en överraskningsfest för 45 personer krävs en del organisation och att alla hjälper till att ljuga för den firade…hehe!

Jag visste att om våra fantastiska vänner P och D lät oss ha festen på deras restaurang här i Como, La vita e Bella skulle det bli en hit och det blev det också. Mat, dryck, service var över all förväntan. Min galna kreativa vän C hade ordnat med liveband och alla dekorationer. Åldersspannet gick från 3 år till 90. That`s Italia 🙂 .

tårtaVACKRASTE TÅRTAN 

P hade gjort en klassisk princesstårta med en vacker Bruntesko på toppen. Så chic och utsökt. Mr G hade inte en susning om festen och han blev förstås rörd och lycklig av att familj och vänner hade samlats tillsammans. Sjömannen hade seglat ner från Deutschland och fick sova hos C natten mellan fredag och lördag så inte hans pappa skulle upptäcka honom.

andrea ceci tårta

LYCKLIGA FAMILJEN

Jag är så tacksam för allt. Festen blev en riktig succé och Mr G har fått ett minne för livet. Nu är det bara att ställa om till jobb mood eftersom jag reser om en vecka. Idag blir det revisor på morgonen och sedan full time Mummy hela dagen då båda flickorna har vänner på lunch/middag! Måste hämta på skola och dans. En storhandling skulle även sitta fint då kylskåpet gapar tomt. Ha nu en underbar tisdag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “VILKEN FEST!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.