OM JAG BARA HADE……

….DÅ SKULLE JAG….

kontor_1

INSPIRERANDE

Godmorgon kära bloggvänner!
Om jag bara hade ett fint kontor, en perfekt kropp, perfekt hem, perfekta barn, perfekt man….bla bla blå…då skulle jag…
Ja vad skulle jag göra då? Antagligen inget annorlunda. Det sitter ju inte i väggarna eller kläderna det sitter ju i huvudet. Ja varför nu denna autoanalys kl 07.30 på en torsdagsmorgon. Jo därför att idag skall jag sitta och jobba hemifrån nu på morgonen och jag tycker det är så förbaskat svårt att fokusera här hemma. Jag har ju ett litet skrivbord i sjömannens rum men just nu är det som en tsunami dragit fram där inne 🙁 . Jag har alltid viftat bort min kaotiska personlighet med att ordningsamma människor är mindre kreativa och intelligenta…hehe…inga kränkningar nu! Det är givetvis inte så, det finns ju studier som bevisar att man mår bättre och presterar bättre om man inte har massa “clutter” överallt. Så jag kanske skall röja lite innan jag sätter mig eller inte….

Vad tror ni? Mår man bättre i ordning än i kaos? Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

 

Bild: Pinterest

2 thoughts on “OM JAG BARA HADE……

 1. Om jag hade pengar
  Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum
  bara gå omkring o jabba daj
  hela fickan full med guld
  jobba när jag ville
  Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum
  om jag bara vore lite rik
  jabba dabba dibi dibi dum

  jag skulle bygga mej ett jättestort hus…nej.. ett jättestort kontor,
  precis i hjärtat utav stan…
  Ya ha deedle deedle, bubba bubba deedle deedle dum

  En liten travesti på musikalen Speleman på taket

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.