TUR ATT MAN HAR SÅDAN DISCIPLIN…NOT

KAFFE OCH BULLE

kaffe och bulle.jpg

HOME SWEET HOME IKEA

Godmorgon kära bloggvänner!
Alltså jag vet inte om jag skall skratta eller gråta! Vad är mitt f….ing problem. Jag kan inte hålla ett löfte till mig själv i mer än 10 minuter. Jag sa ju inget kaffe och framförallt inget socker. Nehe….men är man på Ikea då kan man väl få unna sig en riktig go fika eller hur 🙂 .Skämt och sido, ingen skada skedd. Jag startade morgonen halv sex med grönt te och lite meditation, det gör verkligen susen. Nu klockan nio har jag ett pass med min PT och sen blir hem och göra pannbiff med lök till lunchen. Hur kan man ha ett normalt jobb om man skall laga lunch varje dag? Hämta på skolan då det inte finns bussar som fungerar! Jaja det fixar sig. Om två veckor sätter jag mig  i bilen och kör norr upp för en månads jobb mer eller mindre. Ha en härlig onsdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.