DEN ITALIENSKA MODELLEN FUNKAR INTE FÖR MIG!

BARNUPPFOSTRAN  IS TOUGH SHIT

tjejerna.jpg

SYSTERSKAP

Godmorgon kära bloggvänner!
Ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig! Jag gick upp 05.30 för att börja dagen på bästa sätt. Jag gjorde en kopp grönt te, mediterade 3 min med min nya app och sedan 10 min yoga på youtube. Jag har haft så jobbigt med min yrsel det sista så jag behöver ändra lite på min livsstil. Hursomhelst morgonen avslutades med ett bråk mellan mig och ballerinan, så tillbaka på ruta ett. Jag orkar inte med dessa tonåringar och deras arroganta stil. Jag har dock mig själv att skylla. Jag har curlat sönder barnen på det typiska italienska hemmafruviset med den enda skillnaden att jag inte satt skräck i mina barn. Den italienska modern ger med ena handen och slår med den andra….ja inte alla bara de jag känner! Jag däremot ger med båda händerna vilket medför att jag befinner mig längst ner i pyramiden men nu får det vara slut med det. Problemet med min personlighet är att det är viktigare för mig  hur alla andra mår än hur jag själv mår. Det känns som jag har för många förändringar att ta tag i just nu. Nu skall jag iallafall hoppa in i en dusch och sedan blir det lite shopping, det brukar hela mig för stunden…hehe!

Ha en fin dag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “DEN ITALIENSKA MODELLEN FUNKAR INTE FÖR MIG!

 1. Men du, att bråka med en tonåring – det hör till liksom.
  Vem har inte upplevt det?
  Det enda viktiga tycker jag är att klargöra att det är okey att vara arg ledsen besviken osv
  Och du vet väl att man man får fram se sämsta sidorna av barnen…
  Vissa saker har ett konstant NEJ, andra har gränser som flexibla.
  Det andra viktigaste är att ni skrattar och mår bra mellan bråken.
  Det lägger sig snart. 😘

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.