CECI PLANERAR OCH FILOSOFERAR

LIFE PLANNING

röd fåtölj.jpgTA DET LUGT!

Godmorgon kära bloggvänner!
Jag är den typiska teoretikern, jag kan allt om hur man skall göra saker och ting men kommer aldrig till praktiken. Hur många youtube videos har jag inte stirrat på hela december och januari om “Life planning”. Hur planerar man sitt år, hur lägger man upp sin agenda. Det är ögongodis för mig att titta på dessa välartikulerade amerikanskor i sina perfekta “home offices” som visar upp sina “year planners”.
Deras agendor är så in i h…..e perfekta med massor av små färgglada postitlappar, kursivt skrivna listor, möten etc. De bläddrar och sätter in små stickers av stjärnor och hjärtan på var och varannan sida! Jag VILL också ha en sån agenda. Min är tom….fast jag har en jäkla massa saker att göra. Vad hände?

balkong carola.jpg

BRUNATE PUMPS PÅ BALKONGEN

Idag blev en sån där dag som ofta inträffar när man har barn. Planeringen går år skogen då en liten vaknar och inte mår bra. Ingen skola för lilla A idag så jag får planera om dagen helt enkelt. Som tur har jag ett elastiskt sinne och blir inte nervös när saker inte blir som jag tänkt. Jag gör det bra på ett annat vis istället! Jag kastar om mina åtaganden så det passar alla 🙂 . Ha nu en fin måndag!

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.