VACKRA SKOR I EN VACKER STAD

SNART TILLBAKA TILL MÖRKER OCH KYLA

lågskor carola.jpg

FLATS 

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Ja det blir ju lite blogginlägg emellanåt…tur det! Jag har snart vart tillbaka i Italien  och i gamla rutiner i en vecka. Jag har inte mått jätte bra då Merniers jä….la sjukdom kom tillbaka som ett brev på posten. Jag tror det är psykosomatiskt. Så fort jag känner mig stressad så dyker den upp 🙁 .

viale geno.jpg

COMOSJÖN I JANUARI

Helgen kommer att bli lugn vilket jag är riktigt glad för. Det blir nog gymet i morgon bitti sedan kommer jag väl inte gå utanför dörren på två dagar är jag rädd för. Vädret är fantastiskt här nere just nu, runt 10 grader och sol. Om 2 1/2 vecka skall jag sätta mig i bilen igen och köra till Skandinavien. Kallt och mörkt!

högklackad i julgran.jpg

HIGH HEELS

Jag är ganska yr så det blir inte roligare än så här! Ville bara kika in och säga hej. Hoppas ni får en fin och lugn helg!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.