ETT NYTT ÅR UTAN GAMLA VANOR

HEJ 2020

henkes lax.jpg

MÄSTERKOCKENS SOTADE SALMALAX

Godförmiddag kära bloggvänner!
Har suttit vid mitt skrivbord i några timmar nu och betat av en liten del på min lista. Jag kom tillbaka till Italien i förrgår och igår firades Mr G då han fyllde halvt sekel 🙂 . Precis som jag gillar måndagar gillar jag att komma tillbaka till rutiner och ordnung.

Att få börja ett nytt år är spännande och jag hoppas inte att jag faller tillbaka i gamla vanor eller ovanor rättare sagt! 2019 var inte ett toppen år varken personligt eller professionellt! Det var då, nu är nu. Jag har ju några riktlinjer att gå efter för att 2020 skall bli en mer positiv upplevelse:

vita boots.jpg

VITA LÅGA BOOTIES

  • Inte titta på Netflix under dagtid. Hest inte börja på några nya serier
  • Göra saker med en gång
  • Säga NEJ
  • Inte ta ansvar för hur andra mår hela tiden
  • Gör färre saker men göra de bra och grundligt
  • Ringa mer jobbsamtal inte bara maila
  • Hitta tid till träning
  • Laga nyttig och god mat
  • Inte trycka ner mig själv i skorna
  • Vara tacksam

middag malin.jpg

MER GRÖNT 2020

Jag är ju rätt krass. Jag har som tur inte en personlighet där jag ser mina misslyckande som följd av andras beteende och handlingar. Det är upp till mig! Man måste få göra felbedömningar, misstag och impulsiva skitbeslut som oftast blir rätt så dyra 🙁 . Huvudsaken är att man tar sig upp och inte tappar sikte på målet man satt upp för sig själv. En annan otroligt viktig sak som jag behöver jobba på för att må bra är; acceptera att du bor och lever i Italien. Skandinavien är min jobbarena men inte mer än så. Man kan inte gå hela livet och drömma sig bort till något nytt som antagligen inte är ett dugg bättre en ens nuvarande situation. Jag älskar ju Italien och jag kan åka till Sverige så mycket jag orkar så ” what´s the problem”. Ha nu en härlig start på den nya veckan!

Vad har ni för planer inför 2020?

 

4 thoughts on “ETT NYTT ÅR UTAN GAMLA VANOR

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.