JULEN ÄR HÄRLIG MEN INTENSIV!

MELLANDAGARNA GER FRID

jullunch.jpg

I VÄNTAN PÅ LUNCHEN

Godmorgon kära bloggvänner!
Det var et tag sedan jag var här inne nu, sorry för det. Jag har varit i Sverige i 1 1/2 vecka och det har bara gått i ett. Tro mig när jag säger att igår var första gången jag kom ut på en promenad. Jag älskar att ha min stora , stökiga och underbara familj runt mig men då jag är ett kontrollfreak och en curlande mor och fru blir det inte mycket tid över till mys. Ok jag skall inte sticka under stol med att jag glott en del på Netflix 🙁 .

juldukning.jpg

SYRRANS TALLRIK

Vi var 16 personer under julhelgen och det är verkligen inte så ofta vi ses allihopa. Just nu är det bara jag , Mr G och tjejerna kvar på landet då sjömannen redan är tillbaka i Tyskland och på jobbet. Han säljer ju skor i vår Flagship store i Munchen.

Mr G vill gärna gå ut och käka både lunch och middag så jag skall slippa laga mat hela tiden, väldigt italienskt. Problemet är att här på ön är inget öppet under vintern så idag skall vi ta en utflykt till Rotviksbro ( ca 25 min) där det ligger en restaurang/inredningsbutik. Väldigt mysigt faktiskt. Sedan tror jag att ungarna vill plocka sin egen lördagsgodispåse….high light när man kommer till Sverige.

bella o paolo.jpg

FINASTE KUSINERNA, BB OCH SJÖMANNEN

Jag ligger och klurar på hur jag skall möta 2020. Hur vill jag ha mitt år? De senaste åren har inte varit optimala. Jag har slösat bort värdefull tid på skit och detta har stressat mig men jag har inte gjort några förändringar. Igår kväll började jag lyssna på Petter Stordalens senaste bok: Äntligen vardag, älska måndagar och uppnå dina mål. Det var syrran som tipsade om den 🙂 : Ni som läser min blogg vet ju att jag ÄLSKAR måndagar så kanske är den här boken något för mig.

Ha nu en underbar lördag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.