JAG BYTER SJÖ FÖR EN DAG!

COMOSJÖN MOT GARDASJÖN

sallad desenzano.jpg

DESENZANO DEL GARDA

Godeftermiddag kära bloggvänner!
Jag har verkligen inte tid att ligga här på sofflocket. Jag borde packa och fixa med alla möjliga tråkiga bestyr men det får vänta.

Igår körde jag ballerinan till Gardasjön där hon är på ett dansläger över helgen. Jag måste erkänna att det var en fantastisk liten stad, Desenzano del Garda. Tänk att vi satt ute och åt lunch den 14 december 🙂 .

gardasjön.jpg

ITALIENS STÖRSTA SJÖ

Gardasjön lever mer på turism än Comosjön tror jag och därför är det väldigt välorganiserat och fint där. Det tog bara 2 timmar att köra från dörr till dörr.

Packa är väl det tråkigaste som finns. Det skall ju regna hela julen så det blir att ta med myskläder. Vi tar alltid med för mycket men denna gång vill jag verkligen försöka att hålla tillbaka på antalet resväskor.

sofia desenzano.jpg

MIN ÄLSKADE BALLERINA

Jag tror jag skall gå ut i trädgården nu för att ta några sista skobilder inner mörkret faller på.  Måste ju ha något att publicera under julhelgen. Hoppas att ni har en härlig söndag, ville bara kika in och säga hej!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.