SVENSK JULMIDDAG I COMO….

…MED MIN SVENSKA LILLA FAMILJ

ceci skål_1.jpg

NU ÄR DET JUL ….

Godmorgon kära bloggvänner!
Oj vad dagarna rinner iväg. Om en vecka vid den här tiden är jag i Danmark hoppas jag 🙂 . Igår kväll hade vi vår årliga julmiddag med svenskgänget! Jag hade köpt en ny röd outfit på HM med matchande diadem. Jag vill gärna ha röda kläder i juletid. Mina underbara svenska vänninor, vad hade jag gjort utan dem!

Collage_julmiddag_A.jpg

NOBELMIDDAG 2.O

Vi var hos vår fina vän P på hennes restaurang La Vita e Bella här i Como. Hon hade lagat en Nobelmiddag till oss; råraka, tournedos och till efterrätt tre fantastiska mousse med mini kladdkakemuffins. Så fantastiskt gott och trevligt. Jag fick en vas från “Ernst” i julklapp. Så fin, den kommer jag ta med till Svedala och ha på mitt soffbord där tror jag. Jag var hemma 01.30 och Mr G gick upp 05.00 för han skulle till Tyskland så när klockan ringde en timme senare var jag inte fräsch 🙁 . Fick köra ballerinan till skolan då hon var tröttare än jag. Sedan var jag ute i trädgården i en timma och fotade ” content” till Instagram i kylan….då vaknade man till kan jag lova!

dukning perni.jpg

KREATIVITET OCH KÄRLEK

Kl 11.00 skall jag titta på ett webinar om sociala medier, sedan blir det förbereda lunch till girlsen och hämta hem dem från diverse skolor. I eftermiddag blir det pepparkakshus dekorering ( särskrev jag nu?? )  med julmusik på högsta nivå! Nu kör vi så det ryker!

Var skall ni fira jul i år?

Con affetto Ceci

3 thoughts on “SVENSK JULMIDDAG I COMO….

  1. Julia är med på Lisebergs isshow, sista dagen för henne på lördag för på söndag reser vi till Australien. Anders arbetar över jul(Royal Caribbean Cruise Line) så vi åker till honom, det blir underbart i värmen men inget slår väl traditionell jul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.