CAPPUCCINO ÄR LIVETS VATTEN!

TRÖTT, SLITEN OCH KAFFETÖRSTIG

ceci crazy.jpg

CRAZY WOMAN

Godkväll kära bloggvänner!
Igår morse tog jag och bästis G en tur till en fantastisk affär som säljer inredning och pynt här i Como!Vi behövde boosta med idéer inför julen. Som alltid startade vi med cappuccino. Det är ju det bästa med Italien, deras kaffe! Jag såg på bilderna att de var lite ur fokus men vem bryr sig. Här får ni ju komma in bakom kulisserna och se en sliten skoagent/socialmediamanager/3 barnsmorsa/ fru till en italienare/ klassmamma/syster/dotter/svärdotter ej att förglömma 🙁 .

ceci dricker kaffe.jpg

NU MÅSTE JAG DRICKA MIN CAPUCCIO

Jag börjar känna mig något stressad inför min avresa. Det är ju inte många dagar kvar nu innan jag drar. Jag kör upp och resten av patrasket kommer med flyg. Som vanligt gick ju Mr G runt som en osalig ande i morse, söndagarna är jobbiga för honom. Det slutade med att vi fyra gav oss iväg till Milano. Det är helgdag i Italien idag Límmacolata, man hedrar Madonnan. Milano var så överfullt av människor så vi åt lunch kl 15.00 och trängdes med människor i butikerna och på gatan. Efter ett par timmar körde vi tillbaka till sjön tomhänta och sura. Antiklimax!

ceci trött och kaffetöstig.jpg

NEJ JAG SER INTE SLITEN UT……

Min middag bestod av två glas bubbel och ett halvt paket pringels chips. Ibland blir det som det blir… avslappnad och go skall jag nu lägga ( ta deras mobiler 🙂 ) tjejerna och sedan kryper jag väl till kojs och hoppas på en grym vecka. Skall till tandläkaren i morgon och laga ett hål så DÄR satte jag tonaliteten  på måndagen!

Ha en go söndagkväll!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “CAPPUCCINO ÄR LIVETS VATTEN!

  1. Förstår dig ang capucino startar alltid dagen med en. Nymalet kaffe och skummad mjölk. Idag skulle jag lämna blodprover fastande och det var hårt, fick bli en espresso.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.