SJÄLVHJÄLP….DU BESTÄMMER!

APPEN SOM PEPPAR

qoute 1.jpg

QUOTE TILL BALLERINAN

Godmorgon kära bloggvänner!
Ny dag nya tag. December är ju månaden då vi skall känna frid, glädje och harmoni istället tror jag vi är mer stressade än någonsin 🙂 . Jag är det i alla fall. Jag började med julklappsinköpen  i oktober men sedan tog det stopp. Så här måste jag sätta in en spurt! Helgen är ganska lugn för oss vilket känns väldigt skönt. Mr G är ju helt slut efter att ha farit och flängt över Europa den här veckan. Kanske tomtemor skulle ta och koka lite glögg i morgon. Måste bara fråga vilken vinflaska jag kan ta först …det har hänt fler än en gång att jag använt svindyra viner i köttfärssåsen…hehe… jag är verkligen ingen expert och Mr G är inte en humoristisk typ..so to speak!

qoutes 2.jpg

QUOTE TILL CECI

Jag tror på “Law of attraction”, det vet ni. Jag tror på att positiv energi drar till sig positiva händelser, tyvärr fungerar ju det även åt andra hållet också 🙂 . Jag har nu laddat ner en underbar app som peppar mig med små qoutes varje dag! Jag skickar sedan i min tur vidare dem till Ballerinan. Jag tror att våra tankar och psyke går att träna upp precis som våra biceps och triceps. Appen heter “Motivation” och är grym!

Ha en underbar fredag!

Con affetto Ceci

2 thoughts on “SJÄLVHJÄLP….DU BESTÄMMER!

  1. The quotes concern daddy too but I load my power from God through Jesus Christ. The western world, specifically Sweden, is chaotic. We need a new Christian global order in order to fight the dark globalist demons who will destroy our Nation (and all others), our Homeland. Globalism, that means no borders and free movement of people all over the world. Every thinking human being understands that this means war.
    A global world can only be reborn when Jesus Christ returns to the earth to fight the evil and the evils. People don´t understand that this is true.
    I can just say prepare for short term upcoming problems by store water, tins and cans, candle light, batteries, matches and necessary items for survival.
    Any howe: think positively and be wise.
    In the Book of Proverbs in the bible the author (King David or King Salomo?) always comes back to distinguish between the fool and the wise man. Be wise! Read also the Bible it gives so much back.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.