SKOR, SKOR OCH MER SKOR!

EN VANLIG DAG PÅ JOBBET!

skor vardagsrum.jpg

LITET URVAL

Goddag kära bloggvänner!
Energin är inte på topp tyvärr. Jag känner mig rätt dränerad om ärligheten skall fram! Ballerinan har en riktigt tuff period just nu och min energi går åt till att stötta och peppa henne till 100%.

Mr G är borta hela tiden men vi får ta igen till julen. Det är bara det att jag känner att jag skulle behöva hans lugn, rationalitet och klokhet just nu!

ceci posar.jpg

TJEJMIDDAG HOS C I TISDAGS

I tisdags var vi hemma hos min vän C på lite julmiddag. hon har ett fantastiskt hem och igår morse var jag där och fotade “content” till Instagram. Hon har ju 37 i skor så hon får vara min skomodell…hehe! Jag har ett huvud just nu som kokar! Jag skall fixa fötterna om en timme och har skrivit en maillista som jag tänkte beta av när jag ändå inte kan göra något annat!

pumps printed mocka.jpg

VACKRA PUMPS I “PRINTED SUEDE”

Jag fick ett mail av en svensk bloggportal, BLOGGHUBB som undrade om jag ville finnas hos dem! Givetvis vill jag få min blogg att växa så varför inte! Jag borde vara mer aktiv på andra bloggar så kanske det här kan hjälpa mig! Jag skulle vilja hitta en agenda med “power sheets” inför 2020. Den enda jag har hittat kostar 60 euro och är slut på Amazon. Har ni tips?

Ha en fin torsdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.