COMOSJÖN NÄR DEN ÄR SOM BÄST!

TRE OLIKA VYER VID TRE OLIKA KLOCKSLAG

snötoppar.jpg

FRÅN FRAMSIDAN AV HUSET

Godkväll kära bloggvänner!
Egentligen är jag alldeles för trött för att skriva men dagens foton var så vackra att jag ville at ni skulle se dem med en gång!
Snö på topparna som ni ser, folk börjar redan prata om skidåkning här nere! lummoiga moltrasio.jpg

FRÅN BAKSIDAN AV HUSET

Jag är så mätt så jag håller på att spricka. Jag lagade minestrone med kött i till middag, min älsklingsrätt. Det var bara det att Fru G har varit så redig och bakat lussekatter idag och det har slunkit ner en och annan 🙂 . Att baka riktigt goda lussekatter är en konst, jag tycker personligen att mina är grymma. Lätta och fluffiga som små gula moln. De flesta lussekatter jag har ätit är torra som fnöske. Degen skall vara lös och kladdig när man formar den lille katten….kom ihåg det! Jag har även fått upp alla stjärnor och ljusstakar så nu är huset helt adventspyntat!

solnedgång moltrasio.jpg

FRÅN SIDAN AV HUSET

Nej om man skulle ta och och läsa lite bloggar! Vilka bloggar följer ni som är bra? Jag gillar bloggar om mode, mat och social medier!

Ha en underbar kväll!

Con affetto Ceci

 

2 thoughts on “COMOSJÖN NÄR DEN ÄR SOM BÄST!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.