NU FÅR DET VARA NOG!

REGNET TAR ÖVER VÅRA LIV

ceci lagp.jpg

CECI FILOSOFERAR

Godmorgon kära bloggvänner!
Nu får det vara nog! Jag vet att jag älskar dåligt väder men det här är för mycket  även för mig. Inte nog med att vägar och murar rasar och ställer till med enorma problem så börjar även mitt psyke att få sig en törn.

Ballerinan är hemma idag då hon både är superförkyld och har magen som krånglar! Jag som lider av att vara ensam tycker bara det är mysigt när ungarna är hemma från skolan…

Idag har jag avslutning på min kurs. Jag skall hålla  en 7 minuter lång presentation under vårt videomöte mellan 13-16. Jag håller på att snickra ihop en Power Point presentation. Kursen har varit otroligt givande både intellektuellt men framförallt mentalt. Att få utvecklas och få nya kunskaper är ett välbefinnande. Jag är tacksam för min impulsiva personlighet som gör att jag slänger mig ut för nya stup gång på gång.  Ibland är landning hård och smärtsam men den här gången landade jag på ett rosa moln! Hoppas att ni mår lika bra som jag! Mr G drog i väg till Hamburg i morse…när katten är borta vet ni..hehe!

Ha en fin onsdag!

Con affetto Ceci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.