NYSTART VARJE MÅNDAG!

MOTIVATION ELLER DISCIPLIN

soluppång.jpg

SOLEN GÅR UPP ÖVER MOLTRASIO

Godmorgon kära bloggvänner!
Måndagen är här och som ni vet är det min favoritdag. Jag älskar att ha en ny vecka framför mig. Jag har alltid stora visioner måndagsmorgon som under veckans gång blir mindre och mindre. Huvudsaken är att ha dem!

Idag skall jag vara hemma och plugga! På onsdag har vi examensarbete att presentera i en videokonferens. Det är ju bra om man har något intressant att framföra tänker jag! Annars är veckan rätt så lugn. PT tis/tors. Jag åker till Hamburg på fredag. Brunate öppnar en Flag ship store där….Yeah. Handla, köra och hämta…ja ni vet det gamla vanliga!

julgran.jpg

VI HAR SMYGSTARTAT

Flickorna smygstartade lite igår med att pynta deras små granar. Vi kör “total pink” i deras rum. När jag var liten var det ju omöjligt att tänka sig en gran som var pyntad med rosa kulor! Mina föräldrar  skojade till det med en och annan blå kula i granen annars var det rött, rört  och rött!

Disciplin eller motivation? Disciplin hela veckan….det är ju den som gör att man kommer framåt!
Motivation betyder drivkraft
Disciplin betyder uppfostran, handledning

“In real life, when fear, fatigue, and doubt set in, no speech can provide the motivation you need to keep going. The only thing you and your team can rely on is discipline.”

Så det är självdisciplinen man måste jobba på. Nu pratar jag för mig själv. Snacka, snacka men om man inget gör blir det ju inga resultat! Nu kör vi…..

Con affetto Ceci

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.